Hotel Hvala - Restavracija Topli val
Aleš in Tanja Hvala ter Vesna in Gorazd Marksl z družinama nadaljujejo tradicijo družinske restavracije, ki ohranja svoj sloves kot pravo stičišče Alp in Jadrana.
Restavracija Topli val se nahaja v sklopu družinskega hotela Hvala in velja za starosta kobariške kulinarike.
Pred nekaj desetletji je njihova restavracija Topli val zaslovela z izvrstno svežo morsko hrano, danes ohranja svoj sloves kot pravo stičišče Alp in Jadrana, mesa in okusno pripravljenih rib.
Restavracija Topli Val se predstavi: Video
Jestivalski meni 2021:
Pozdrav kuharjev
planinska skuta, solni cvet, prekajen poper, olive, olivno olje
Hladna predjed
terina prekajene postrvi, čemaževi vršički, hrenova omaka, kruhovi trakci
Topla predjed
ješprenj s prekajeno svinjino, jurčki, rezinami tolminsko-posoške klobase
Glavni krožnik
postrvini zvitki, bleda na maslu, domač pire krompir
Sladki zaključek
nonin kobariški štrukelj, crema moscarpone, kavni sladoled
Cena Jestivalskega menija: 38,00 €*
*Meni je na voljo po predhodni najavi. Menu se postreže za celotno omizje!
Hotel Hvala - Restavracija Topli Val
Trg svobode 1, 5222 Kobarid
tel. 05 38 99 300
e-pošta:
www.hotelhvala.siOdprto:
torek do nedelja od 12. do 22. ure
ponedeljek zaprto