Ana Roš in Valter Kramar, Hiša Franko

Ana in Valter s svojo neustavljivo energijo, voljo, znanjem in predanostjo....

Več o Hiši Franko:
Hiša Franko slovi po Anini avtorski kuhinji, močno navezani na lokalne sestavine - mlečni izdelki, jagnjetina, divjačina, gobe v njihovem letnem času, divje trave, cvetlice in zelišča, postrvi. Jedi so zabavne, barvite in lahkotne.
V Hiši Franko najdemo sirno klet, kjer zorijo tolminski siri vse do njihovega četrtega leta starosti; vinsko klet, kjer Valter hrani najboljše, kar premore slovensko vinsko tržišče; bogate so tudi police z domačimi marmeladami in lokalnim medom, za hišo pa se razteza mogočen zeliščno-zelenjavni vrt. V toplejših mesecih se odpre steklena vrtna terasa, mizice so pogrnjene tudi ob živahnem potočku s pogledom na mogočen Krn. Hiša je samo 1 km oddaljena od prvih plaž na Nadiži in je čudovito izhodišče za vse mogoče pohode in sprehode ali kolesarske izlete.